Contactgegevens

Bouwcombinatie Goessens BV
Veeweg 5
6365 CV Schinnen

046 - 443 21 41
info@bouwcombgoessens.nl

 

 

 

C-community webdesign

Waarom BCG

Klik op de blokken voor meer informatie

Meer dan 40 jaar vakmanschap

Met meer den 40 jaar ervaring in de bouw dragen wij zorg voor een optimale uitvoering en vakmanschap voor ieder project. Wij beschikken binnen ons bedrijf over diverse disciplines waardoor wij in staat zijn vrijwel direct in te spelen op uw behoeften. Bouwcombinatie Goessens toont daadkracht in bouwkracht.

Flexibel en betrokken

Bouwcombinatie Goessens is uw partner in de bouw. Wij staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Wij staan dicht bij de klant, waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid typeren onze werkwijze.

Gericht op constructieve samenwerking

De bedrijfscultuur van Bouwcombinatie Goessens is gericht op duurzame en productieve samenwerking. Voor ons betekent dat direct en open communiceren, met respect en begrip, maar ook eerlijk en kritisch. Productieve samenwerking betekent voor ons een win-win situatie voor alle partijen.

Korte communicatielijnen

Bouwcombinatie Goessens kenmerkt zich door een eenvoudige organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Hiermee kunnen we accuraat inspelen op de wensen van de opdrachtgever, maar ook op de huidige marksituatie. Voor onze relaties betekent dit dat wij altijd aanspreekbaar zijn. Wij communiceren open en direct, met respect en begrip, maar ook eerlijk en kritisch.

Financieel gezond

Bouwcombinatie Goessens is financieel gezond. Dit betekent dat opdrachtgevers zeker weten dat zij verantwoord en zonder zorgen zaken kunnen doen met Bouwcombinatie Goessens.

MVO


Bouwcombinatie Goessens staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij realiseren ons dat we met bewustwording, beter afvalmanagement, slimme bouwtechnieken en duurzaamheidsconcepten een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze leefomgeving.

VCA** en NCK gecertificeerd

Bouwcombinatie Goessens is door het NCK gecertificeerd voor het VCA Certificaat. Hiermee leggen wij de nadruk op klanttevredenheid, veiligheid, gezondheid en milieu en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering.

Lid bouwend Nederland


Bouwcombinatie Goessens is aangesloten bij Bouwend Nederland, dé vereniging van bouw- en infrabedrijven. Bouwend Nederland zet zich in voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is.

Fundeon erkend leerbedrijf


Fundeon is hét kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra en vormt de schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven. Bouwcombinatie Goessens biedt MBO-leerlingen in de bouw de kans om het vak in de praktijk te leren en zich te kunnen ontwikkelen tot zelfstandige vakmensen.

Rockwool partner


Bouwcombinatie Goessens is een gecertificeerde Rockwool Partner. Hiermee geeft Rockwool aan dat Bouwcombinatie Goessens over de juiste kennis beschikt om te kunnen zorgen voor een correcte isolatie en installatie.

WIE IS BCG

Waarom BCG