Contactgegevens

Bouwcombinatie Goessens BV
Veeweg 5
6365 CV Schinnen

046 - 443 21 41
info@bouwcombgoessens.nl

 

 

 

C-community webdesign

Waarom BCG

Met meer dan 50 jaar ervaring in renovatie, onderhoud, restauratie, aan- en verbouw zorgt Bouwcombinatie Goessens voor een optimale uitvoering van ieder project. Wij beschikken binnen ons bedrijf over diverse disciplines waardoor wij in staat zijn vrijwel direct in te spelen op uw behoeften. Wij werken met een enthousiast team aan diverse grote en kleine projecten voor verschillende (vaste) opdrachtgevers. Samen vinden we de beste oplossingen, gebaseerd op expertise en vakmanschap!

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Allround Timmerman

Voor 40 uur per week.


Wie zoeken wij?

Bouw is jouw passie. Je bent een professional en gaat voor kwaliteit. Geen uitdaging is jou te groot en je hebt een passie voor bouwen en verbouwen. En bovenal, heb je ervaring in de woningbouw. Naast een dosis enthousiasme en brede vakkennis is het belangrijk dat je flexibel en klantgericht bent ingesteld. Je hebt oog voor detail. Je zoekt graag naar de juiste oplossing voor een bouwkundige uitdaging.

 

Wat vragen wij?

• Enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
• Zelfstandig maar ook in team verband kunnen werken
• Gemotiveerde en klantgerichte werkhouding
• In het bezit van rijbewijs B (met voorkeur BE)
• In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen
• Flexibel, collegiaal en communicatief vaardig

 

Wat bieden wij?

Werken bij Bouwcombinatie Goessens betekend werken binnen een kleine organisatie waar collegialiteit, goede (werk)sfeer en waar eigen initiatief nog gewaardeerd wordt. Je kiest voor een uitdagende, afwisselende job met een eigen werkbus en een goed salaris. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Durf jij het gesprek met ons aan?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar m.goessens@bouwcombgoessens.nl of bel naar 046 443 21 41 voor meer informatie.

 

 

 

 

 

WERKEN
BIJ BCG